Beheer en Onderhoud

Duurzaam Volgens Plan: Uw Partner in Optimaal Vastgoed Beheer en Onderhoud

Bij Duurzaam Volgens Plan hebben we uw vastgoed in ons vizier. Met een deskundige aanpak verzorgen wij Beheer en Onderhoud op hoog niveau. Of het nu gaat om advies voor Duurzaam Onderhoud of om het behoud van uw vastgoed, bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u een grondige Conditie Meting of een onderhoudsplan om uw gebouw toekomstbestendig te maken? Samen met u gaan wij dit traject aan.

Diensten:

Vaststellen van de Conditie volgens NEN 2767: Ons proces begint met een nauwkeurige beoordeling van de staat van uw pand, volgens de NEN 2767 norm. We identificeren bevindingen en gebreken en bepalen de algehele conditie. Hieruit volgt een duidelijke conditiescore die de basis vormt voor verdere stappen.

Opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan (MOP): Onze aanpak omvat het opstellen van een doordacht Meerjaren Onderhoudsplan (MOP). Hierbij maken we gebruik van onze GROTIK-methodiek, die staat voor Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit. Dit plan geeft u inzicht in financiële aspecten, risicobeheer en kwaliteitsdoelen, en biedt een gestructureerde aanpak voor duurzaam beheer.

Aanbesteding van Werkzaamheden: Voor een efficiënte uitvoering van uw onderhoudsplannen ondersteunen we u bij het selecteren van geschikte uitvoerende partijen. Onze heldere vergelijkingsmogelijkheden, gebaseerd op technische specificaties en budgettaire overwegingen, stellen u in staat weloverwogen keuzes te maken.

Begeleiding van Werkzaamheden: Onze betrokkenheid blijft niet beperkt tot planning en selectie. Wij bieden complete begeleiding gedurende het hele project. Van initiële besprekingen tot reguliere controles en afronding, wij zorgen voor een gestroomlijnd en succesvol onderhoudsproces.

Bij Duurzaam Volgens Plan geloven we in maatwerk. Elk vastgoedproject is uniek en verdient een individuele aanpak. Onze passie en expertise liggen in het optimaliseren van onderhoudsprocessen voor universeel voordeel. We begrijpen dat duurzaam investeren op meerdere vlakken voordelen biedt. Soms is het nodig om creatieve oplossingen binnen budget te vinden. Onze duidelijke adviezen en voorbeeldberekeningen staan u hierin bij.

Kies voor Duurzaam Volgens Plan en ontdek een partner die niet alleen uw vastgoed in topconditie houdt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Samen creëren we een betere wereld voor nu en in de toekomst.

Onze Filosofie: Duurzaam Beheer en Onderhoud voor Optimaal Rendement

Bij Duurzaam Volgens Plan weten we dat Beheer en Onderhoud van uw vastgoed van cruciaal belang zijn. Maar waarom zou u genoegen nemen met een standaard aanpak? Dit zegt eigenlijk alles over wie wij zijn als bedrijf. Ons doel is om onderhoud op een manier te benaderen waar iedereen beter van wordt. Hier ligt onze passie en expertise. Wij hebben gemerkt dat duurzaam investeren op diverse fronten aanzienlijke voordelen oplevert. Soms vereist dit een heroverweging van budgetten, en hier kunnen wij u adviseren met heldere inzichten en praktijkvoorbeelden.

Energiebesparende Maatregelen: Verplichting en Innovatie

Daarnaast rust er voor veel vastgoedeigenaren al geruime tijd een verplichting op hun schouders: de verplichte energiebesparende maatregelen. Deze verplichtingen, opgelegd door de overheid, liggen soms onaangeroerd. Maar wij begrijpen dat de uitvoering van deze plannen niet altijd in beton gegoten is. Juist hier kunnen creatieve oplossingen leiden tot innovatieve en zelfs betere resultaten. Wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen.

Bij Duurzaam Volgens Plan gaan we verder dan het alledaagse. Ons streven is om uw vastgoed op een duurzame manier te beheren en te onderhouden, wat niet alleen de waarde van uw investering verhoogt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld voor ons allemaal. Samen kunnen we uw vastgoed in topconditie houden en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu.

Deskundig Vastgoed Beheer en Onderhoud: Kwalitatieve Conditiebepaling volgens NEN 2767

Bij Duurzaam Volgens Plan nemen we Beheer en Onderhoud serieus, en dit begint met een grondige Conditiebepaling volgens de NEN 2767 norm. Onze aanpak omvat het opstellen van een gedetailleerde lijst met bevindingen en gebreken. Met behulp van deze lij

st identificeren we welke aspecten van toepassing zijn op de meest voorkomende materialen, elementen en details binnen uw gebouw. Door deze bevindingen en gebreken te identificeren, kunnen we een waarde toekennen aan de conditie van uw vastgoed, wat resulteert in een duidelijke conditiescore.

Deze conditiescore vertegenwoordigt de ernst van de geconstateerde gebreken. We hanteren hierbij de volgende gradaties:

– Gering: Kleine en oppervlakkige gebreken die minimale invloed hebben op de algehele conditie van het gebouw.

– Serieus: Gebreken die een matige impact hebben op de conditie en die enige aandacht vereisen voor een optimale werking.

– Ernstig: Gebreken die aanzienlijke gevolgen hebben voor de conditie en functionaliteit van het vastgoed en die onmiddellijke aandacht vragen.

Onze nauwkeurige beoordeling biedt u inzicht in de huidige staat van uw vastgoed, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over verdere acties en investeringen. Bij Duurzaam Volgens Plan streven we ernaar om uw vastgoed in topconditie te houden en te zorgen voor een duurzaam rendement op uw investering.

Gedetailleerde Probleemanalyse: Omvang en Stadium van Problematiek

Bij Duurzaam Volgens Plan gaan we verder dan alleen het vaststellen van de conditie. We brengen ook nauwkeurig de omvang en het stadium van de geconstateerde problemen in kaart. Deze nauwkeurige analyse biedt u een diepgaand begrip van de situatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over de benodigde acties.

De omvang van de problematiek wordt bij ons ingedeeld in de volgende gradaties:

– Kleiner dan 2%: Deze categorie duidt op minimale aanwezigheid van gebreken. Deze gebreken zijn doorgaans moeilijk te identificeren en hebben vaak weinig invloed op de algehele functionaliteit en conditie.

– Tussen 2% en 10%: Hierbij gaat het om een beperkte aanwezigheid van gebreken. Hoewel ze enige zichtbaarheid hebben, hebben ze over het algemeen een matige impact op het vastgoed.

– Tussen 10% en 30%: In deze categorie is sprake van goed zichtbare gebreken die aandacht vragen. Hoewel de impact nog steeds beheersbaar is, is actie nodig om verdere verslechtering te voorkomen.

– Tussen 30% en 70%: De gebreken zijn duidelijk zichtbaar en in aanzienlijke mate aanwezig. Dit kan leiden tot functionele beperkingen en verminderde conditie van het vastgoed.

– Meer dan 70%: Gebreken zijn overduidelijk en bijna alomtegenwoordig. Dit wijst op een aanzienlijke en dringende situatie die onmiddellijke aandacht vereist.

Onze uitgebreide analyse helpt u bij het prioriteren van uw vastgoedonderhoud en biedt een leidraad voor welke gebieden de hoogste aandacht nodig hebben. Bij Duurzaam Volgens Plan zetten we ons in voor een grondige aanpak die resulteert in duurzame oplossingen en een optimaal rendement op uw investering.

Fasering van Gebreken: Een Duidelijk Overzicht

Bij Duurzaam Volgens Plan hanteren we een gestructureerde aanpak om het stadium van gebreken te classificeren. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de huidige situatie en kunt u doelgerichte beslissingen nemen. De fasering van gebreken is als volgt:

Beginnend of Beginstadium: Dit is het vroegste stadium van een gebrek. Hoewel de impact op dit moment nog minimaal is, is vroegtijdige identificatie en actie van essentieel belang om verdere verslechtering te voorkomen.

Gevorderd Stadium: Gebreken in dit stadium zijn verder ontwikkeld en hebben een merkbare impact op de functionaliteit en conditie van het vastgoed. Actie is nodig om verdere schade te beperken en het gebrek aan te pakken.

Eindstadium: Dit is het meest kritieke stadium van een gebrek. Het gebrek heeft zich volledig ontwikkeld en heeft ernstige invloed op het vastgoed. Onmiddellijke en doortastende actie is vereist om grotere schade en kosten te voorkomen.

NEN2767-1dp2018_conditiemeting

Wij baseren onze classificaties op gestandaardiseerde richtlijnen, zoals vastgelegd in de NEN 2767. Deze norm biedt een duidelijke tabel waarin de verschillende constateringen overzichtelijk worden weergegeven. Bij Duurzaam Volgens Plan streven we ernaar om uw vastgoedonderhoud te onderbouwen met objectieve criteria en om op een transparante manier uw vastgoed in optimale staat te brengen en te houden.

Onmisbaar Meerjaren Onderhoudsplan (MOP): De Kern van Beheer en Onderhoud

Bij Duurzaam Volgens Plan geloven we dat effectief Beheer en Onderhoud onlosmakelijk verbonden is met een degelijk Meerjaren Onderhoudsplan (MOP). Wij hebben de expertise om op een zeer efficiënte wijze uw vastgoedbeheer en onderhoud in kaart te brengen. Dit doen we met behulp van ons gedetailleerde Meerjaren (Duurzaam) Onderhoudsplan, een absolute noodzaak voor het behoud van uw vastgoed. Met ons MOP vindt u gemoedsrust en zekerheid in het beheer en onderhoud van uw eigendom.

Waarom een MOP?

Zonder een adequaat opgesteld Meerjaren (Duurzaam) Onderhoudsplan kunnen er essentiële aspecten over het hoofd worden gezien. Dit zou een aanzienlijk risico vormen voor het toekomstig beheer van uw vastgoed. Een goed opgesteld MOP is dan ook van cruciaal belang. Het biedt de garantie dat uw vastgoed nu en in de toekomst voorzien is van het juiste onderhoud. U.weloverwogen beslissingen kunt nemen over verdere acties en investeringen. Ons streven bij Duurzaam Volgens Plan is om uw vastgoed in topconditie te houden en te zorgen voor een duurzaam rendement op uw investering.

Kies voor Duurzaam Volgens Plan en ontdek hoe wij uw vastgoed in topconditie kunnen houden, terwijl we samen bijdragen aan een duurzamere wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u ondersteunen bij uw vastgoedbeheer en onderhoudsbehoeften. Samen creëren we een betere toekomst voor uw vastgoed en het milieu.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over uw vastgoedbeheer en onderhoudsvereisten. Duurzaam Volgens Plan staat voor u klaar.

Met Duurzaam Volgens Plan bent u verzekert van advies waarbij gedacht wordt aan uw comfort wensen in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Beheer en Onderhoud met Duurzaam Volgens Plan plant voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All. Plant u ook mee?