Bouwtoezicht  

Ook voor het bouwtoezicht op de bouwplaats kunt u mij benaderen. Om mijn ervaring, inzicht en ruime bouwkundige kennis optimaal te benutten. Is het van belang mij vroeg in het proces te betrekken, zodat ik uw plannen en afspraken met de aannemer goed kan verankeren in het toezicht. Tijdens de bouw houd ik de werkzaamheden periodiek in de gaten, zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. Regelmatig breng ik middels een verslag u zo volledig mogelijk op de hoogte van de stand van zaken.

Welke focus heeft Bouwtoezicht van Duurzaam Volgens Plan

  • Hogere kwaliteit
  • Duidelijke verslaglegging
  • U voorkomt onverwachte kosten achteraf
  • Waarborging, zodat gemaakte afspraken worden nagekomen
  • Toetsing op wet en regelgeving

Bouwen hoort voor u als opdrachtgever leuk te zijn. U wilt zich niet druk maken, maar u heeft niet die kennis die nodig is om de kwaliteit, het geld en de planning op de juiste manier in de gaten te houden. Duurzaam Volgens Plan heeft deze kennis wel en kan voor u periodiek de kwaliteit in de gaten houden en u voorzien van een gedegen bouwtoezicht. Terwijl u zich verder met de leukere zaken bemoeit zoals het inrichten van uw nieuwe pand of woning. 

Als aanvulling op het bouwtoezicht heeft Duurzaam Volgens Plan ook de mogelijkheid om de oplevering voor u volledig uit handen te nemen. Kijk hiervoor op de pagina Oplevering. 

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van een zeer volledig bouwkundig advies. Duurzaam Volgens Plan denkt ook mee in uw comfort wensen en doet dit in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.