Energie besparing

Energie besparing met Duurzaam Volgens Plan is echt heel leuk. Ik kom bij u langs voor een inspectie op locatie. Samen met u lopen wij uw vastgoed door en komen wij in gesprek over zaken waar u echt nooit aan heeft gedacht. In uw vastgoed zijn vaak zoveel zaken heel normaal geworden, maar zonder dat u het merkt verbruikt uw vastgoed wel veel te veel energie.

Duurzaam Volgens Plan is een onafhankelijk bedrijf en komt daarom echt naar uw situatie kijken. Voor uw vastgoed zijn meerdere wegen te bewandelen en zal het nooit een “one sizes fits all” oplossing worden. Vanuit de visie van Duurzaam Volgens Plan is het dan ook altijd goed om gestructureerd te werk te gaan. 

Zakelijk of particulier?

Om passende energie besparing mogelijk te maken is het belangrijk om een juist uitgangspunt te hebben. Gebruikt u uw woning ook zakelijk? Dan zijn er diverse mogelijkheden voor het toepassen van subsidie of fiscale voordelen. Wilt u energie besparing in uw woning die alleen voor privé gebruik bedoeld is? Ook dan zijn er vaak veel mogelijkheden op het gebied van subsidie of BTW voordeel. 

Betreft het een bedrijfsgebouw waar energie besparing benodigd is. Dan wordt het interessant om te kijken naar de verschillende fiscale voordelen, zoals verruimde afschrijf mogelijkheden, energie investeringsaftrek en de kleinschalige investeringsaftrek. Ik vertel u hier graag meer over tijdens mijn inspectie op locatie. 

Goede voorbereiding is het halve werk!

Om een succesvolle inspectie te houden en een volledig beeld voor u te kunnen schetsen. Starten wij altijd met het doen van een intake. Tijdens de intake wordt de situatie alvast globaal in kaart gebracht. Zo kan ik tijdens mijn inspectie optimaal focussen op het inspecteren en u volledig meenemen in de slimme mogelijkheden die er zijn. Ik kan dan ook met zekerheid stellen dat mijn advies al bijna is terugverdiend zodra ik bij u de deur uit stap. De investering in een goed advies valt in het niet bij de energie besparing die dit op kan leveren voor uw vastgoed. 

In mijn advies neem ik niet alleen de financiële kant mee, maar zal u ook zeker meenemen in de mogelijkheden en de impact van diverse maatregelen op het milieu. Of natuurlijk de mogelijkheden van ecologische producten. U kunt maatregelen nemen zonder extra impact op het milieu door het toepassen van de juiste materialisatie en wist u dat deze oplossingen vaak nog voordeliger zijn ook. Daarnaast kan ik u zelfs voorzien van een goede uitleg waarom het in sommige gevallen zelfs loont om iets meer te investeren en niet direct de keuze op de laagste aanbieding te laten vallen. Een investering doet u om hier de komende jaren plezier van te hebben en het comfort ervan te ervaren zoals u dat nu ook ervaart. 

Expertise / ervaring:

 • Isolatie en na isolatie (bouw fysische kennis op het gebied van vochtproblemen en thermische koude bruggen)
 • Kier dichtingen en slim ventileren
 • Isolerende beglazing (HR++ / Triple glas)
 • Slim omgaan met verlichting
 • Daglicht oplossingen
 • Warmte Terug Win (WTW) ventilatie systemen
 • Hybride warmtepomp techniek
 • Lucht warmtepomp techniek
 • Grondgebonden warmtepomp met bron
 • Lage temperatuur verwarming
 • Slimmer stoken met uw CV-ketel
 • Pv-installatie’s geregistreerd solar-specialist
 • PVT-installaties
 • Alle bijkomende bouwkundige en brandwerende facetten.

Om uw energie besparing compleet te maken kan uw inspectie worden aangevuld op verschillende manieren. Duurzaam Volgens Plan kan voor u de verschillende onderdelen uitschrijven, zodat u verzekerd bent van de juiste offerte voor de toe te passen maatregelen. U kunt natuurlijk ook zelf de offerten aanvragen en deze bij mij ter beoordeling voorleggen. U vergelijkt de offertes dan volledig op garantievoorwaarden, producteigenschappen en prijsvorming. Als Duurzaam Volgens Plan uw offertes spiegelt bent u echt zeker van de juiste keuze. 

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van energie besparing waarbij gedacht wordt aan uw comfort wensen in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Energie besparen met Duurzaam Volgens Plan. Betekend uitstekende beslissingen voor het milieu nemen en bomen planten, want Duurzaam Volgens Plan plant in samenwerking met Trees for All een boom voor elke opdracht.