Energiescan

Een energiescan van Duurzaam Volgens Plan is niet alleen informatief, maar ook boeiend. Het begint met een grondige voorbereiding, gevolgd door een uitgebreide energiescan op locatie. Samen nemen we uw vastgoed onder de loep en gaan we in gesprek over aspecten waar u wellicht nog nooit aan hebt gedacht. Dagelijkse routines binnen vastgoed kunnen leiden tot onbewust energieverspilling. Dat is zonde.

Duurzaam Volgens Plan is een onafhankelijke entiteit die zich specifiek richt op uw situatie. Geen “one-size-fits-all” aanpak. Wij werken gestructureerd om een op maat gemaakt en bruikbaar rapport voor u te creëren.

Zakelijk en Particulier: Energiebesparing voor Iedereen

Of u nu zakelijk of particulier bent, een passende energiebesparing is cruciaal. Een juist uitgangspunt is essentieel. Gebruikt u uw vastgoed ook zakelijk? Dan zijn er vaak verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar. Ook voor particulieren zijn er vaak leningen of subsidies om duurzame toepassingen te implementeren. Duurzaam Volgens Plan staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste kanalen, zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

Goede Voorbereiding, Duurzame Resultaten

Een succesvolle energiescan begint met een gedegen voorbereiding. Bij Duurzaam Volgens Plan starten we altijd met een intake om de situatie globaal in kaart te brengen. Dit stelt ons in staat om tijdens de inspectie te focussen op de slimme mogelijkheden die er zijn. Een energiescan van Duurzaam Volgens Plan verdient zich vrijwel altijd terug. De investering in een gedegen rapportage valt in het niet bij de energiebesparingen die het kan opleveren voor uw vastgoed.

Onze rapportage omvat niet alleen financiële aspecten, maar ook de impact van diverse maatregelen op het milieu en de mogelijkheden van ecologische producten. U kunt duurzame maatregelen nemen zonder extra belasting van het milieu door de juiste materialen te kiezen. Dit is vaak niet alleen beter voor het milieu, maar op de lange termijn vaak ook voordeliger.

Daarnaast geven we u inzicht waarom het soms loont om iets meer te investeren en niet altijd voor de laagste aanbieding te kiezen. Een investering doet u om jarenlang plezier en comfort te hebben, net zoals u nu gewend bent.

Expertise en Ervaring voor Uw Energie-efficiëntie

Onze expertise en ervaring omvatten een scala aan gebieden:

– Isolatie en na-isolatie met bouwfysische kennis over vochtproblemen en thermische koudebruggen.
– Kierafdichting en slimme ventilatie.
– Isolerend glas (HR++ / Triple glas).
– Optimaal gebruik van verlichting.
– Daglichtoplossingen.
– Warmteterugwinning (WTW) ventilatiesystemen.
– Hybride warmtepomptechniek.
– Luchtwarmtepomptechniek.
– Grondgebonden warmtepompen met bron.
– Lage temperatuurverwarming.
– Efficiënt stoken met uw CV-ketel.
Geregistreerde solar-specialist voor PV-installaties.
– PVT-installaties.
– Alle relevante bouwkundige en brandwerende facetten.

Om uw energiescan compleet te maken, kan de inspectie op verschillende manieren worden aangevuld. Duurzaam Volgens Plan kan de verschillende onderdelen voor u op papier zetten, zodat u verzekerd bent van de juiste offerte voor de benodigde maatregelen. U kunt ook zelf offertes aanvragen en deze door ons laten beoordelen. Wij helpen u de offertes te vergelijken op garantievoorwaarden, producteigenschappen en prijs. Door uw offertes te spiegelen aan onze expertise, maakt u een weloverwogen keuze.

Ondernemers uit de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk opgelet!

Zie onderstaande bericht: de scan is voor u dus helemaal gratis. 

𝙎𝙡𝙞𝙢 𝙗𝙚𝙨𝙥𝙖𝙧𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚𝙢𝙚𝙧 𝙢𝙚𝙩 𝙙𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙞𝙨 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚𝙨𝙘𝙖𝙣

Als ondernemer deze zomer al aan de slag om jouw energiekosten te verlagen? Met de gratis energiescan door een erkende adviseur, is snel duidelijk waar je op kunt besparen en dus winst te halen is.

Als gemeente willen we ondernemers helpen met het verlagen van de energiekosten én het makkelijker maken om door te pakken op wettelijke regelgeving rondom verduurzaming. Alle ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk krijgen met deze gratis onafhankelijke energiescan inzicht in hun verbruik en aanbevelingen om te besparen.

𝗠𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝘀𝗰𝗮𝗻 𝗸𝗼𝗺𝘁 𝗲𝗿 𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗼𝗽:
• Wat kan er goedkoper in het bestaande energiecontract?
• Waar verliest het gebouw onnodig warmte of  waar houdt het de warmte vast?
• Hoe verbeter je de ventilatie?
• Wat is het verbruik van apparatuur, lampen en installaties?
• Welke subsidies en fiscale regelingen kunnen mij financieel voordeel opleveren?

𝗥𝗮𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗮𝗱𝘃𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗽 𝗺𝗮𝗮𝘁
De onafhankelijke expert Enne – Pieter Wakelkamp van het erkende bedrijf Duurzaam Volgens Plan loopt met de ondernemers door het pand om deze punten te bespreken. In een uitgebreid adviesrapport staat een compleet beeld met mogelijkheden voor energiebesparing en energieopwekking. In een tweede gesprek neemt de expert de bespaarmogelijkheden en de financiële haalbaarheid door. Hieruit volgt een gratis energieadvies op maat, waarbij ondernemers natuurlijk zelf besluiten welke maatregelen ze willen nemen.

𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝘀𝗰𝗮𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻
Aanmelden voor een gratis scan? Of denk je dat dit interessant is voor iemand uit jouw netwerk? Laat het dan hieronder weten, stuur een bericht of e-mail naar energiebesparing@noordwijk.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

#duurzaamheid #energiekosten #besparing

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van energie besparing, waarbij gedacht wordt aan uw comfort wensen in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Energie besparen met de energiescan van Duurzaam Volgens Plan. Betekend uitstekende beslissingen voor het milieu nemen en bomen planten, want Duurzaam Volgens Plan plant in samenwerking met Trees for All een boom voor elke opdracht.