Subsidie en fiscaal

Duurzaam Volgens Plan kan voor u uw subsidie en fiscaal advies verzorgen en u hierin de juiste begeleiding bieden. Voor veel Duurzame maatregelen kunt u een subsidie aanvraag indienen. Dit kan bijvoorbeeld bij uw gemeente of de overheid

Enkele voorbeelden van maatregelen waarbij subsidie en fiscaal advies van pas kan komen:

Dit kan subsidie zijn via landelijke regelingen of lokale regelingen. Welke regelingen u het beste kunt aanvragen voor uw project bekijken wij samen. Alleen de slimste oplossing voor uw project is goed genoeg.

Subsidie en fiscaal advies

Timing is van belang bij subsidies. Soms zijn ze tijdelijk beschikbaar, moet u er snel bij zijn of kunt u de subsidie enkel na installatie aanvragen. Duurzaam Volgens Plan zal met subsidie begeleiding dit proces nauwlettend voor u in de gaten en help u de juiste beslissingen te nemen. De diversiteit in subsidie verstrekking en de vaak onvoorspelbare wendingen kan voor Duurzaam Volgens Plan en zijn begeleiding een aannemelijk risico vormen. Vandaar dat deze dienst enkel op vertrouwen en nacalculatie kan worden uitgevoerd. Van te voren krijgt u hiervoor een uren calculatie als indicatie voor de kosten en lopende het proces wordt u periodiek op de hoogte gesteld van de gemaakte uren. Ook dit zal eerlijk en transparant worden uitgevoerd zoals u van mij gewend bent. 

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van een soepel subsidie traject of fiscaal advies. Duurzaam Volgens Plan denkt ook mee in uw wensen en doet dit in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Vanaf heden trotste partner van Trees for All. Bij elke opdracht plant Duurzaam Volgens Plan een boom. Samen voor een mooiere wereld. Voor al uw subsidie en fiscaal advies kiest u Duurzaam Volgens Plan.