Oplevering

Een oplevering met Duurzaam Volgens Plan is echt een feestje. Voor opdrachtgevers vaak een spannend moment. Veel zaken moeten geregeld worden, zoals uw verzekeringen en de inrichting. Vaak staan de zelfde dag de busjes met werklui al klaar om te beginnen met het afwerken. Helaas ziet u zelf wegens gebrek aan kennis over het bouwen wel eens iets over het hoofd. Dat is jammer want vaak is dit het enige juiste moment om gebreken te melden. Alle gebreken die u tijdens de oplevering had kunnen zien bent u verplicht om op het moment van de oplevering te melden. Na de oplevering valt hiervoor de verantwoordelijkheid van de aannemer weg en zijn alle punten vaak voor eigen rekening.

Een oplevering met Duurzaam Volgens Plan

  • Contractdocumenten screenen ter voorbereiding oplevering indicatie kosten € 225,= (incl. BTW)
  • Fysieke oplevering bijwonen indicatie kosten € 275,= (incl. BTW en verslaglegging)
  • Duidelijke verslaglegging van de geconstateerde gebreken (incl. bij de inspectie)
  • Nadere toetsing op wet en regelgeving | bij discussie met de aannemer (o.b.v. nacalculatie tegen een overeengekomen uurtarief)

De vraagstelling voor een oplevering kan nog wel eens wisselen. Vandaar dat ik voor u zo duidelijk mogelijk een overzicht heb opgesteld ter indicatie. Om vooraf een exacte kostenopgave te ontvangen is een telefonische intake vooraf noodzakelijk. 

Neemt u vooral tijdig contact op als expertise gewenst is. Het is van belang om een goede screening te houden op de contractstukken (tekeningen en aannemingsovereenkomst). Duurzaam Volgens Plan onderscheidt zichzelf hier ten opzichte van veel andere aanbieders. Duurzaam Volgens Plan is er niet alleen tijdens, maar ook voor en na het voor u belangrijke moment. Hierdoor kan ik voor u echt de meerwaarde zijn die andere partijen niet kunnen bieden.

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van een fijne oplevering. Duurzaam Volgens Plan denkt met u mee en doet dit in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Met de begeleiding van Duurzaam Volgens Plan bent u verzekerd van een fijne oplevering.