Vergunningen

Heeft u bouw / verbouw plannen en zoekt u hulp bij het verkrijgen van de juiste vergunningen. Duurzaam Volgens Plan kan u hierbij ondersteunen en zo nodig ook de benodigde stukken voor u organiseren om een compleet dossier af te leveren bij het omgevingsloket. Daarnaast heeft Duurzaam Volgens Plan ook ruime ervaring in de communicatie met gemeenten. Wij ondersteunen uw plannen hierin volledig. 

Vergunningen met Duurzaam Volgens Plan zijn meer dan volledig

De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden. Een telefonische intake en wellicht een inspectie op locatie is noodzakelijk. Duurzaam Volgens Plan zal dit vrijblijvend voor u doen, zodat u vooraf een duidelijk beeld van de kosten kunt verwachten. Voor de aanvraag van vergunningen beland u soms in langdurige procedures. Voor de aanvraag van de benodigde vergunningen kan ik een prijs afgeven voor een volledig dossier.

Naast de kosten voor het compleet maken van uw dossier dient u rekening te houden met externe kosten zoals de constructeur, eventuele (interieur) architect, berekeningen, taxatie kosten. Het hele proces is dus in beheer van Duurzaam Volgens Plan, waardoor u maar 1 aanspreekpunt heeft en dat is wel zo makkelijk. Uiteraard worden alle kosten vooraf helder en transparant met u gecommuniceerd, zodat zoveel mogelijk verassingen achteraf worden voorkomen. 

Met Duurzaam Volgens Plan bent u niet alleen verzekert van een volledig dossier voor uw vergunning. Duurzaam Volgens Plan denkt met u mee en doet dit in combinatie met de meest verstandige keuze voor het milieu. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en laten we samen een mooie wereld achter. Daarbij plant Duurzaam Volgens Plan ook nog eens voor elke opdracht een boom in samenwerking met Trees for All

Neem snel contact op met Duurzaam Volgens Plan voor meer informatie.

Met de begeleiding van Duurzaam Volgens Plan bent u verzekerd van een volledig dossier voor uw vergunningen.