Disclamer

Op al onze werkzaamheden verklaren wij de DNR 2011 Eerste herziening, juli 2013 van toepassing.

Gebruik van deze site : www.duurzaamvolgensplan.com

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, fouten zijn hier niet mee uitgesloten. Tevens kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor feiten of gegevens die vermeld staan op extern gelinkte sites.

Lees deze voorwaarden door voordat u de site gebruikt. Om u duidelijkheid te verschaffen zijn de volgende voorwaarden toegevoegd.

Deze site (exclusief gekoppelde sites) is in beheer van DuurzaamVolgensPlan, gevestigd in Nederland. Deze site is bestemd voor bezoekers die zich in Nederland bevinden. Door deze site te bezoeken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Het delen van informatie op deze site mag alleen gebeuren vanuit informatief oogpunt. Het kopiëren van gegevens voor zakelijke/commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Bij het stellen van een vraag stelt u tevens gegevens aan ons ter beschikking. Hier gaat DuurzaamVolgensPlan uiterst zorgvuldig om. Wij hebben hiervoor een Privacyverklaring opgesteld welke u op elk gewenst moment kunt raadplegen.

Bij vragen / opmerkingen zouden wij u willen vragen contact met ons op te nemen. Dat kan via de email: info@DuurzaamVolgensPlan.com. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.